Zijn mijn verwachtingen te hoog of heb ik te maken met prutsers?

rob91

  • #1
Strak gestucte wanden/plafond met een laag witte latex, dat was het idee.

De stukadoor heeft de binnenhoeken nergens ingesneden. Een paar weken later zijn de wanden op een stuk of 8 plekken gaan scheuren, plus zo goed als alle binnenhoeken zijn gaan scheuren. Met name de wand/plafond aansluiting. Hij is vervolgens teruggekomen en heeft de scheuren ''hersteld''. Hij heeft hier een beetje vuller in gesmeerd van het het type:

Merken en winkels niet nodig - mod

Hij heeft de scheuren niet bewerkt, gewoon dit spul er overeen gesmeerd. Dit spul heeft hij ook in alle binnenhoeken gesmeerd. Ik dacht eerst dat hij kit heeft gebruikt, maar het is dus deze vuller geworden.

Weken later zijn de schilders aan de beurt geweest. Op alle binnenhoeken bladert de latex af (zie foto's). Het hecht niet aan die gipsplaatvuller lijkt het wel. Verder zijn ook de scheuren weer terug.

Wat gaat hier nou fout? Slechte stukadoor? Hebben de schilders de wanden niet schoongemaakt/ontvet? En de belangrijkste vraag: hoe ga ik dit herstellen?

Ik denk dat ik de scheuren moet uitschrapen tot het groeven zijn, deze vullen met Renoband en dan opnieuw schilderen. Maar hoe ga ik om met die afgebladerde verf in alle binnenhoeken? Moet ik daar overeen kitten?

IMG_0631.JPG IMG_0630.JPG IMG_0628.JPG
 
Laatst bewerkt door een moderator:

IJkenhout

Vaste beantwoorder
Moderator
  • #2
We beoordelen hier geen uitbesteed werk, daarom gaat dit topic op slot. Je hebt garantie op het werk. Als je er met hun niet uitkomt, kan je naar de geschillencommissie van de branchevereniging stappen waar ze bij zijn aangesloten.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu