zanker ke 2060 condenswasdroger droogt niet meer

A

Anonymous

Gast
  • #1
motor draait gewoon. verwarming functioneert niet. apparaat droogt dus niet meer. wat zou daarvan de oorzaak kunnen zijn ?
En...hoe is probleem te verhelpen ?
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
vermoedelijk is de beveiligingsset aan de linkerkant van het element defect onderdeelnr 899.647.408.150/3 defect en gaat je tussen de 80 en 90 euro kosten. Oorzaak van het defect gaan hiervan is vaak het te weinig schoonmaken van de filters en de condensor. hierdoor ontstaat vuil in de ventilatorkamer er raak de rode schoep vervuild. Eea is te bereiken door de achterplaat los te schroeven.

Succes
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
Ik heb even gekeken in mijn computer bij de zanker drogers met KE2060, maar zie hem niet staan. Wel de KE2045 en de KE2080, echter zitten hier hele andere elementen in dan waar de witgoedmonteur het over heeft. Dus let even goed op!! Geef liever even het Enr. hierbij op welke begint met 916 (9 cijfers) alvorens te gaan zoeken naar het opgegeven onderdeel.

Succes
 
A

Anonymous

Gast
  • #4
Goed zoeken, staat in de elgroep programmatuur en op tradeplace
 
A

Anonymous

Gast
  • #5
Dit toestel is gewoon een AEG licentie, het bestelnummer eerder genoemd is juist.
 
A

Anonymous

Gast
  • #6
Prodnr van zanker ke 2060 is 916016014-00 volgen SDI, dank je voor de bijval monteur, wij zitten redelijk op een lijn, komende week ga ik op vakantie en ben dus een paar dagen offline, groetjes
 
A

Anonymous

Gast
  • #7
Witgoedmonteur en monteur, jullie hebben helemaal gelijk. Ik had gezocht op KE2060 maar moest met een spatie er tussen. Ik had namelijk ook op SDI gezocht. Toch heb ik dan nog even gekeken, maar er kan volgens SDI ook een element inzitten met nummer 647.408.233/7 en dan veranderd toch de opmerking van het setje met de beveiliging. Da's trouwens ook toevallig dat de witgoedmonteur op vakantie gaat. Toch niet met het Holland Koor hé? Dan komen wij elkaar misschien nog tegen. Succes.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu