Witgoedprobleem

Margor

 • #1
In mijn Whirlpool koelkast A13 0722 heb ik de thermostaat vervangen door een model Ranco VT90 omdat de koelkast bleef draaien en dus vrieskou produceerde in de kast. De aansluitpunten van beide thermostaten hebben een andere stand maar dezelfde nummering. Ik heb de bedrading dus op dezelfde nummers aangesloten. Toch blijft het euvel bestaan: de motor blijft draaien en slaat ook niet af op de laagste stand van de thermostaat. Heb ik de bedrading toch verkeerd aangesloten? Er is een schema bijgeleverd, maar helaas begrijp ik als leek die codetaal niet. Wie kan mij helpen?
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Jan

  Algemeen beantwoorder
  Moderator
  • #2
  U hebt niets aan dit schema als u het schema of de aansluitpunten van de oude thermostaat niet hebt.
  Er is trouwens geen wijs uit te worden, een duidelijke foto zou misschien nog kunnen helpen.
   

  Margor

  • #3
  Beste Jan,
  Bedankt voor je antwoord. Om toch wat duidelijkheid te scheppen heb ik de oude thermostaat en het schema van de nieuwe opnieuw gefotografeerd. Kan dat helpen om er wijs uit te worden? De vorige foto was met een iPad genomen op de keukentafel. Hopelijk zijn deze beter. (foto2 komt zo)
  Alvast bedankt voor je moeite,
  Margor
   

  Margor

  • #4
  Foto 2
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu