Welk type dakisolatie?

Xantos

 • #1
Goedemiddag, graag zou ik willen weten wie ervaring heeft met "opstalan renopur plaat" en of "Unidek Kolibrie -R dakpanelen".

Wij willen ons dak gaan vervangen, het is nu niet geïsoleerd en uiteraard willen we het nu wel gaan isoleren. Het betreft een dak met 4 vlakken en de zolder zal fungeren als bergzolder.

Nu hebben we 2 aannemers gevraagd om een offerte en beide gebruiken dus een ander type materiaal.

Weet iemand welk materiaal kwalitatief gezien het beste is en eventueel wat de prijsverschillen tussen beide materialen zijn?

In afwachting van jullie reacties.

Gr. John
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Fiesiekus

  • #2
  Uit de forumregels:
  • Een diagnose, offerte of reparatie, die reeds gedaan is door een bedrijf of monteur, kan niet worden beoordeeld via dit forum. Het is op afstand niet vast te stellen of zo iemand zijn werk al of niet goed heeft gedaan, en de vakmensen op dit forum zullen hun collega's ook niet afvallen. Hetzelfde geldt voor door derden uitgevoerd werk van welke aard dan ook: vragen te maken hebbend met het niet goed uitgevoerd zijn ervan zullen direct gesloten worden.
   

  Xantos

  • #3
  Mijn inziens heeft mij vraag niet te maken met een diagnose, offerte etc. Ik zou alleen graag willen weten wat de ervaringen met beide producten zijn, lijkt me dat dit objectief beoordeeld kan worden. Verder is het handig om ene indicatie te hebben van prijsverschil, kan ik uiteraard ook via de verkoop achterkomen, maar ook nu geldt mijn inziens weer waarom het wiel opnieuw uitvinden. Verder hoeft niemand iemand af te vallen, werkzaamheden zijn nog niet eens uitgevoerd.
  Nogmaals vraagstelling komt puur voort uit het feit dat we de juiste keuze willen maken voor materiaal, handig dus als mensen uit de praktijk de voor- en tegens van het materiaal kennen en mogelijk willen delen.
   

  Jan

  Algemeen beantwoorder
  Moderator
  • #4
  Positieve of negatieve beoordelingen van produkten of apparatuur worden op het forum niet gegeven.
  Er zijn vergelijkings sites, die kunt u raadplegen.

  Uit de forumregels:
  De beantwoorders geven geen positief of negatief aan of verkoopadvies. Bij te nadrukkelijk merkgerichte adviezen of suggesties of vragen daarover kunnen de merk- of bedrijfsnamen verwijderd worden.
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu