Weg geschuurde blaren in verfwerk... Kan dit kwaad?

DENNIS1979

 • #1
De schilder heeft bij ons het buiten schilderwerk bijna opgeleverd, maar bij kritische inspectie ben ik eigenlijk niet zo tevreden. Ik weet echter niet goed of ik te kritisch ben, of dat ik wel degelijk een punt heb.

1. Er zijn veel blaren, denk aan een stuk of 20 per kozijn, die zijn doorgeschuurd. Van veraf zie je het bijna niet, maar van dichtbij is het natuurlijk lelijk. Bovendien vraag ik me af of dit effect heeft op de gehele kwaliteit van het schilderwerk.

2. Daarnaast zijn er dingen die me tegenvallen in de zin van verf op letterlijk elk van de 40 buiten scharnieren, raam rubbers die geraakt zijn en bij alle 10 de tuindeuren zijn de zijkanten de tegen het kozijn zitten, niet meegeschilderd.

Ik zou het erg op prijs stellen als iemand zijn mening zou kunnen geven.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Walker

  Specialist Deuren en Kozijnen
  Moderator
  • #2
  Daar zul je zelf met de schilder uit moeten komen. Dit is een klusforum, en werk van derden wordt hier niet beoordeeld. Ik sluit dit topic.
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu