Waterpomp Bosch Sunshine vervangen

Gerard Jan

  • #1
Er blijft water in de machine staan. Soda methode reeds toegepast. Alle slangen schoongemaakt. Als ik de afvoerslang van het labirint haal loopt het water gewoon weg. Ook de slan van de pomp naar het labirint is schoongemaakt.
De afvoer pompt reutelt een beetje maar pompt niet. Ik denk dat de pomp kapot is. Ik ben bezig om die eruit te halen maar weet niet hoe die er uit moet.
Ik heb inmddels de ijzeren plaat aan de voorkant weggehaald waardoor ik bij de pomp kan komen. Maar ik weet niet wat ik precies los moet halen. Veel stekkertjes met klemmetjes etc.
Graag advies hoe ik de pomp eruit kan halen. Wat moet er dan precies uit? Het witte deel wat aan de bovenkant met 3 schroefjes vast zat en/of de electromotor rechts hiervan. Is dat één geheel??

Of ie er iets anders aan de hand, graag uw advies.
BVD
Gerard
 

WatchMe

  • #2
Ik heb zelf geen ervaring met vaatwassers, maar als je een heldere scherpe foto (macro) kan maken van het onderdeel in kwestie en dat kan toevoegen denk ik dat er wel klussers zijn die wat herkennen of door ervaring wel wat kunnen bedenken. :D

Bij het maken van een bericht kan je linksboven het tekstvenster op de tekst 'Afbeelding uploaden' klikken om de foto te uploaden.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu