Waterpas zetten koelkast

KevinNL

  • #1
Hallo,

Wij hebben vandaag een nieuwe koelkast binnengekregen, en proberen deze waterpas te zetten, wat niet bepaald lukt. Nu moest de deur worden omgedraaid, wat wel is gelukt, maar op de één of andere manier krijgen we de verstelpootjes niet goed, of tenminste de koelkast komt niet waterpas te staan.

Nu heb ik al veel gelezen, en las ik dat je de koelkast eerst zou moeten laten rusten. Is dat zo?

De koelkast heeft aan de achterkant twee wielen die niet te verstellen zijn. Aan de voorkant zitten twee verstelpootjes, waarvan de één een groter deel schroef heeft en een kleiner dopje, en de ander heeft weer een groter dopje en een kleiner schroefgedeelte.

Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Alvast bedankt.
 

Wilibald

Specialist Verwarming
  • #2
Een foto doet wonderen en eventueel merk en type.
 

KevinNL

  • #3
Dacht ik al ja. De irritaties lopen bij sommigen echter hoog op, foto maken is dus uiterst gevaarlijk :shock: :) . Maar dit is de koelkast: OK. OFR 34016 A1. Ik probeer de stelpoten op internet te vinden, maar die zijn nogal moeilijk te vinden.

Heb zelf ook nog even met die poten lopen draaien, en hij staat in de breedte nu 100% waterpas, en in de diepte voor zo'n 75%. De koelkast helt wat naar achter.

Ik zal proberen de poten online te vinden, of ik probeer toch nog een foto te maken.

UPDATE: Omdat we er echt helemaal klaar mee waren, hebben we er maar wat houten blokken onder gelegd, en nu staat de koelkast waterpas. Niet wat ik had gedacht te doen bij een nieuwe koelkast, maar hij staat.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu