Vouwdeur Siematic keukenkastje werkt niet meer naar behoren

Pjpvg01

 • #1
Hallo,

enige weken terug heb ik door een bedrijf de Siematic keuken van mijn nieuwe woning laten overspuiten. Vaste delen op locatie geschilderd, de frontjes gedemonteerd en meegenomen.

Een van de kastjes is een kastje met een vouwdeur, wat omhoog scharniert, en sinds het gemonteerd is blijft ie niet meer op het hoogste punt vastzitten. Heb het de keukenmeneer gevraagd, die weet ook niet hoe het komt dus nu is het mijn probleem.

Omdat ie het voor demontage wel gewoon deed lijkt het me wel heel toevallig dat nu ineens de gasveer defect is, iets wat ik hier op het forum diverse keren tegenkwam. Wel viel het me op dat er nog wat dingen in het kastje lagen waar ik me vanaf vroeg of die niet ergens gemonteerd zouden moeten zijn. 2 witte plastic blokjes en eoa ijzeren staafje, foto's bijgevoegd en tevens wat foto's van hoe het aan de binnenkant eruit ziet.

Hoop dat iemand me kan helpen!








 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Jan

  Algemeen beantwoorder
  Moderator
  • #2
  Ik zou even mailtje naar Siematic sturen.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu