Vloerverwarming - dwars door de oude plavuizen en vloerverwarming heen frezen?

Shaney

  • #1
Goedemorgen,

1 oktober krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis. Er ligt nu een laminaatvloer in het huis en daaronder plavuizen met vloerverwarming. Wij willen nu ook graag vloerverwarming als wij er in gaan echter is de vloerverwarming niet meer aangekoppeld en gezien de oude radiatoren nooit weggehaald zijn denk ik dat het ook geen hoofdverwarming was??
De vraag is nu moet ik de oude plavuizen eerst verwijderen, vloerverwarming verwijderen, nieuwe zandcementlaag en dan een nieuwe vloerverwarming aanleggen of kan men gewoon dwars door de oude plavuizen en vloerverwarming heen frezen?
Of kan die oude gewoon weer aangesloten worden toch wel als hoofdverwarming gebruikt worden?

Tevens is de foto van de verdeelunit die er nu hangt

Mvg shane
 

Marcn88

  • #2
De vloerverwarming die er nu inzit kan maximaal voor 30m2 zijn, maar kun jeniet meer info opvragen bij de vorige bewoners waarom eea is afgekoppeld bijvoorbeeld ivm lekkage oid
 

Shaney

  • #3
Dus sowieso moet er een nieuwe in voor hoofdverwarming?
Ik heb het gevraagd maar de makelaar zei dat de vorige bewoners het nooit gebruikt hebben en het al die tijd afgekoppeld is geweest.

Als er een nieuwe in moet kan dit gewoon door de oude plavuizen en vloerverwarming heen gefreesd worden? Of moet ik alles uithakken en een nieuwe dekvloer leggen?
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu