Verwijdering dakplaten wel correct uitgevoerd?

Ronnie Klus

 • #1
Beste klussers,

Vandaag zijn in opdracht van de woningbouw door een erkend bedrijf de asbesthoudende golfplaten van de dubbele schuur, vervangen door kunststof platen. Alleen zet ik grote vraagtekens of er wel de juiste procedure is uitgevoerd. Bij mijzelf had ik onder de golfplaten ca 15 jaar geleden piepschuim isolatie geplaatst en deze afgedekt met OSB platen. Deze kon ik laten zitten. Perfect. Bij mijn buren werd er een stuk plastic onder het dak gehangen. Alleen na de verwijdering van de golfplaten zie ik tot mij verbazing, dat de medewerker de houtenconstructie met zijn handschoenen schoonveegd en er helemaal niets machinaal wordt schoongezogen. Ook is er verder geen derde uitvoerende instantie geweest die is komen meten/checken of alles schoon is.
Enkele jaren geleden is dit bij mijn buren (werd toen koophuis) uitgevoerd door een ander bedrijf, welk wel alles gezogen heeft en door externe partij heeft laten meten.

Is dit tegenwoordig de ”normale” gang van zaken of is de aannemer verkeerd bezig?
Alvast bedankt voor eventuele respons.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Walker

  Specialist Deuren en Kozijnen
  Moderator
  • #2
  Ik begrijp je vraag, maar daar is dit forum niet voor bedoeld.
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu