Verwijderen/demonteren Siemens afzuigkap hoe?

Joop123

 • #1
Beste mensen,

Graag zou ik mijn bestaande afzuigkap vervangen. Het betreft een oude vlakschermkap, Siemens LI27120. Het lijkt mij dat hij er van onderuit uit moet kunnen, maar ik krijg hem met geen mogelijk uit los. Heeft iemand een idee?

Alvast bedankt voor je reactie!
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Kees

  Vaste Beantwoorder
  • #2
  Volgens de inbouwhandleiding die ik voor de (waarschijnlijk!) identieke Bosch DHI642 vond, zouden er in de ruimte (kastje) boven de afzuiger vier schroeven moeten zitten waarmee de afzuigkap vast zit.

  En verder nog twee schroeven in een lijst aan de onderkant. Kan zo echter niet zien of die er persé uit moeten.

  Indien je de inbouwhandleiding wilt hebben stuur me dan even een privébericht (PB) met daarin je emailadres, door onder dit antwoord te klikken op 'Persoonlijk bericht'. Vermeld in het bericht ook even kort waar het om gaat.

  Edit: de kap die een exact gelijke opbouw heeft, is de DHI642G/01
  De kap waarvoor ik een handleiding heb, is de DHI642ETR/01. Deze wijkt qua opbouw af, maar hopelijk is de installatiehandleiding toch te gebruiken tbv. de demontage. Een beter alternatief heb ik helaas niet kunnen vinden.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu