VALBERG

FRANCOIS51

 • #1
Hallo,

Weet iemand , welke fabrikant VALBERG witgoed produceert ? * verkoopt VALBERG ,maar via *

groeten,

françois
 
Laatst bewerkt door een moderator:
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Peter

  Specialist Bouw/Sanitair
  • #2
  Wat heeft dit met klussen te maken?
  Bel dan even dat laatste bedrijf en vraag het aan hun.
   

  Kees

  Vaste Beantwoorder
  • #3
  Voor zover ik het kan zien, is Valberg een 'eigen' merk van de door jou genoemde firma (die voorzover ik kan zien uitsluitend in België zaken doet). En bij eigen merken kan er van alles in zitten. Vaak uit het goedkopere segment fabrikanten want anders zouden ze wel gewoon een merkproduct verkopen.

  Voor de rest is je vraag geen onderwerp voor dit forum, want hier houden we ons bezig met adviezen voor eigen klussen, niet met aankoopadviezen.

  Edit: Peter was me net voor! :prima:
   

  FRANCOIS51

  • #4
  sorry dat mijn vraag anders overkwam ,maar ik dacht misschien weet iemand wie de fabrikant is , en zit er achter de naam Valberg een betrouwbare bouwer , dit omdat onze * vaatwasser het deze week heeft begeven en * is het merk van * ,.De handleiding was niet compleet, slechte vertaling etc ...foutcodes ontbreken en de service dienst ,laat het ook afweten ., de service dienst wilde nog niet antwoorden wat de foutcode betekende !! ze stuurden lieven een technieker langs ,gelukkig werd ik op dit forum geholpen ,maar de schade was te groot ,door lekkage en veel zout ..dus een * zal ik niet meer kopen.
   
  Laatst bewerkt door een moderator:

  Sleutelmeneer

  • #5
  Ik kan je verzekeren dat het allemaal kneut is. Je kunt bijna beter een gereviseerde 2e handse duitser nemen dan al die gammamerken. Of gewoon paar honderd euro meer sparen voor iets fatsoenlijks waar wel gewoon normaal mee te werken.
   

  Kees

  Vaste Beantwoorder
  • #6

  PrOhelper

  • #7
  Beste
  *********
  Je kunt inderdaad beter sparen voor een echt betrouwbaar merk.

  Tekst verwijderd, we beoordelen hier geen merken, lees even de forumregels, mod.
   
  Laatst bewerkt door een moderator:

  FRANCOIS51

  • #8
  Hallo,
  Valberg wordt inderdaad gemaakt en verkocht door * ,al veel jaren in Frankrijk en een paar jaar in Belgie , dus * laat het ergens? maken ...daarom is het niet slecht ,maar het is wel een pluspunt dat je weet dat er een goede fabrikant achter zit .

  Merknamen verwijderd, mod.
   
  Laatst bewerkt door een moderator:

  Kees

  Vaste Beantwoorder
  • #9
  Het is op dit forum niet toegestaan meningen of beoordelingen over merken en producten te plaatsen. Lees de forumregels a.u.b.
  Zelf heb ik geprobeerd om via een google zoekactie de TS zelf te laten beoordelen wat een bepaald merk inhoudt, zonder daarbij een mening over dat merk zelf te geven. Daarna gaat het steeds meer de kant op van (al of niet terecht) afkraken van merken en leveranciers.

  Ik verzoek alle betrokken forumleden om verder geen merk- of productbeoordelingen meer te plaatsen en dat ook niet bij andere topics te doen.

  Dit teneinde de moderatoren een hoop werk te besparen om al die merken weer te verwijderen. :wink:
   

  IJkenhout

  Vaste beantwoorder
  Moderator
  • #10
  Dit is geen klusvraag, dus gaat op slot.
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu