Vaillant VHR35C wel warm water maar geen verwarming

A

Anonymous

Gast
  • #1
Ik heb sinds een paar dagen een Vaillant VHR35C en sinds een maand een Honeywell Chronoterm IV klokthermostaat. De nieuwe ketel heeft het tot nu toe prima gedaan maar uitgerekend in het weekend wil de CV niet meer. Warm waterfunctie geen probleem. Gebruiksaanwijzing: Statuscode S36: geen warmtevraag (analoogregelaar). Klokthermostaat geeft aan dat hij warmte vraagt (vlammetje brandt). Begrijp er niets van. Waterdruk is OK. Display geeft ook geen fout of storing aan. Wat kan ik doen?
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
Igor,of thermostaat evn van de muur en 2 draden doorverbinden,of in de ketel 3 en 4 doorverbinding maken,en check dan eens,anders kijken we verder,

gr,Ben
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
Ben, dank voor je reactie. Ik ga dat morgen proberen maar ik vraag me wel af of dat met elkaar verbinden van de twee draden geen kwaad kan. Overigens valt me op dat de leiding onder de ketel over een lengte van een kleine 10 cm wel warm is en dat het display een temperatuur tussen de 65 en 70° blijft aangeven.
 
A

Anonymous

Gast
  • #4
igor,als je twijfelt aan de draden,als ze in de ketel op 3 -4 zitten,kun je zo een doorverbinding maken(vaillant ketel)en wat betreft dat pijpje onder de ketel ,dat is het doorwarmen van de ketel.

gr.Ben
 
A

Anonymous

Gast
  • #5
Ben, ik heb de thermostaat van de muur gehaald en de draden met elkaar verbonden. Heeft helaas geen resultaat opgeleverd. De ketel reageerde niet.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu