Vaatwasser Bauknecht 4761 stop knalt eruit

Marcel_mtr

 • #1
Betreft: Vaatwasser Bauknecht 4761

Ik had vanmorgen mijn vaatwasser lopen en opeens knalde de stop eruit. Ok, dit kon wel want ik had meerdere apparaten lopen. Ik kijken en een nieuwe stop erin gedraaid.

Ik wilde vervolgens gaan kijken of de vaatwasser klaar was maar zag dat de vloer rond mijn vaatwasser nat was. Het programma liep niet meer verder en er branden meerdere lampjes. Ik heb hem proberen te resetten doormiddel van de startknop maar hier reageert hij niet op.

Wie weet wat er aan de hand kan zijn??

Ik las al iets over de bodemplaat eraf halen enzo, als dit moet gebeuren kunnen jullie dan iets specifieker vertellen wat ik moet doen ???

Alvast bedankt voor de genomen moeite!

Gr Marcel
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Co de Witgoedman

  • #2
  Vermoedelijk is er een slang gescheurd of losgekomen in de vaatwasser,
  hierdoor is de bodem nat en heeft er ergens sluiting in gemaakt.
   

  Marcel_mtr

  • #3
  Ok, maar wat is de oplossing.

  Als ik hem aanzet brandt het programma knopje van 50 graden, verder krijg ik er geen beweging in. Kan hem niet resetten, niet starten, geen andere temperatuur selecteren. Helemaal niets dus.

  Laat aub iets weten en denken jullie dat het zin heeft om hem na te laten kijken of moet ik alvast gaan uitkijken naar een nieuwe?!

  Gr
   

  Co de Witgoedman

  • #4
  Misschien is het toch wel handig om eerst even te kijken, wij moeten het doen aan de hand van uw informatie, we kunnen de toestand van uw machine helaas niet door het beeldscherm heen beoordelen.
   

  Marcel_mtr

  • #5
  Is niet meer nodig jongens.

  Hij heeft een gehele dag geen stroom gehad en hi is totaal gereset.

  Alleen natuurlijk kijken waardoor hij stuk ging!!

  Gr
   

  Co de Witgoedman

  • #6
  Kan aardig kloppen, de vocht op het onderdeel is nu verdampt en de sluiting is hiermee weg. Inderdaad toch maar even kijken waar de lekkage vandaan komt. :!:
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu