Torx voor gps

Sjarel

  • #1
Garmin met denkelijk slecht kontakt tussen printbaan en mini usb. Bij bewegen stekker gaat hij laden en valt dan weer weg.(mens erger je niet)
Maar er in geraken ? T10 is te dik . En dat mag weer weinig kosten .Zelf al bij ebay gekeken maar komt uit China of Hongkong =>kl mnd wachten.
 

Gerrit B

Specialist Telecom
  • #2
Even gaan zoeken op GSM gereedschap dan kom je wel verschillende setjes tegen die ook hier worden verkocht en die je morgen al in huis kunt hebben.

suc6

Gerrit
 

IJkenhout

Vaste beantwoorder
Moderator
  • #3
Heb je het laadpunt al van binnen schoongemaakt?

Bij telefoons is slecht laden bijna altijd een gevolg van vuil. Hier wellicht ook. Met bv. een veiligheidsspeld kan je er in peuren.
 

Sjarel

  • #4
Is een gps met al nwe Garmin lader zopas aangekocht . Accu zit er vast in denk ik . En pennetjes van de mini usb zie je zo zitten en niet vervormd .
Enkel die mini usb zit wat los ,mss de oorzaak.
 

Sjarel

  • #5
Een T5 moest ik hebben . Bij 1 winkel bleef ik dan maar weg >12 euh. Voor 9 € dan maar elders .
En dat begint van T2 ,amaai voor uwe portemonnee dan .
Morgen die gps eens opendoen.
 

Sjarel

  • #6
Https://www.youtube.com/watch?v=3vedk3QqU1o
'k Heb't ook zo vast gesoldeerd . Maar snoer met stekkertje is ook iets leugenachtigs . Alhoewel nieuw geeft dat ook slecht kontakt . Mijn oude lader met mini usb geeft in elke positie van de snoer steeds kontakt zodat accu laadt.
Maar waar de verende kontaktjes zitten zie ik niet , te klein is dat stekkertje of de mini usb in toestel zelf .
 

Gerrit B

Specialist Telecom
  • #7
Ik hoop toch dat je iets beter bent gaan solderen dan wat ze hier laten zien.
Dit is echt bak en braad werk met een slecht schoongemaakte soldeerbout, tin wat niet wil vloeien en waar ze het vloeimiddel laten verbranden.
Je ziet ook dat het tin dof uitslaat en dat er vreemde uitsteeksel aan komen wat betekend dat er een slechte verbinding is gemaakt.
Zo is het mij in ieder geval niet geleerd tijdens de 3 daagse soldeercursus die ik eerst moest volgen voordat ik in het echt mocht gaan solderen. (het bedenken en maken van aanpassingselektronica voor medische apparaten die net niet helemaal deden wat men er van verwachte of waar men nog iets extra's uit wilde halen)

Suc6

Gerrit
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu