Thermostaat siemens vriezer

Echtefries

 • #1
Ik ben voor een siemens vriezer GS26D622/05 op zoek naar een thermostaat. De thermostaat die er nu in zit (Danfos 077B1259) blijkt nergens meer leverbaar. Is er iemand die mij zou kunnen vertellen welke thermostaat ik hier ook in zou kunnen monteren?
Specificaties:
-16,5 -24,0
-22'0 -30,7
Capillair is 1200 mm
Mijn dank zal groot zijn.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Sleutelmeneer

  • #2
  Hoi echte Fries. Dat is een lastige. Je weet namelijk nooit zeker wat de schakelmomenten van de thermostaat zullen zijn als je niet de orginele gebruikt (volgens mij). Hij is inderdaad niet leverbaar.

  Je zou het kunnen wagen door een universele vriezer thermostaat te gebruiken en dan even goed aansluitingen 3-4-6 die bij de aansluitingen op de thermostaat zijn aangegeven controleren dat je ze niet perongeluk wisselt. Zorg dat je cappilair leiding wel of 1200mm is of langer. Als het uiteinde maar op dezelfde plek komt als de oude thermostaat. De overige leiding kun je waarschijnlijk wel oprollen en ergens kwijt.

  Wat is de klacht dat je hem wilt wisselen ? Apparaat is inmiddels 16 a 17 jaar oud.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu