Start lampje knippert van Bauknecht vaatwasser GSX4756TW

Dazzler

 • #1
Ik heb een inbouw vaatwasser van het merk Bauknecht van 11 jaar oud. Het is een GSX 4756TW. Het nummer op de sticker is 66242002.
Probleem is dat de vaatwasser soms na ongeveer een uur er mee stopt en dan gaat piepen. Het start lampje knippert dan en het spoel lampje gaat dan constant branden. Door de startknop wat langer in te drukken kan de vaatwasser weer gebruikt worden. Dit doet zich al een 2 tal jaar zo af en toe voor. De laatste week gebeurd dit echter eigenlijk bijna altijd. Als ik de procedure volg voor het uitlezen van de storing, zoals elders beschreven in het forum, dan gaat bij mij het spoel lampje (eerste ledje) knipperen en het bio 50 graden programma (2e ledje) knipperen.
Kan iemand mij aangeven wat deze code inhoud en wat de vereiste actie is om diagnose te stellen of het probleem op te lossen.
Alvast bedankt voor de moeite.

mvg,

Jan
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Dazzler

  • #2
  Vanavond stopte de vaatwasser er weer mee. Weer storing uitgelezen. Gaf nu Knipperend spoellampje en en knipperend lampje van het 2e 65 graden programma. (4e ledje van totaal 5)
  Weet iemand wat deze code inhoud en heeft dit veband met de eerder gevonden storing?

  Alvast bedankt.

  mvg,

  Jan
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu