Spotjes veranda

Rebo

  • #1
Klopt het dat er spotjes zijn, voor elk spotje een aparte transfo?
 

Kaajee

  • #2
Ik weet het niet. Het is jou pergola, jij hebt hem uitgezocht.
Maar los van jou pergola zijn er wel zwakstroom spotjes/armaturen verkrijgbaar die apart voorzien zijn/worden door een trafo. Deze zijn echter ook altijd aan te sluiten op 1 centrale (zwaardere) trafo.

Ik zou namelijk wellicht overwegen om inderdaad zwakstroom te gaan gebruiken en dan eerder kiezen voor 1 (of 2) centrale transformatoren. Deze zou je dan wellicht ook binnen kunnen plaatsen en dan alleen met zwakstroom (12Volt) naar buiten.

(ps waarom een nieuw topic? Kan toch prima onder/bij je originele?)
 

Tiho

  • #3
Je moet er ook rekening mee houden dat spotjes die gekoppeld zijn maar een bepaalde afstand uit elkaar gemonteerd kunnen worden.

Met losse trafo,s heb je dit probleem niet.
 

Kaajee

  • #4
Valt wel mee met een beetje goeie (gewikkelde) trafo en goeie bekabeling.
 

Tiho

  • #5
Ik heb het zelf aan de hand gehad en zal ook niet de eerste en laatste zijn, die zijn lichtpunten had bepaald gaten gemaakt en toen pas erachter komen dat je tussenmaat maar 80 cm. bv. is. Snap niet wat een goeie (gewikkelde ) trafo hier mee van doen heeft?
 

Lichtpunt

  • #6
Tiho schreef:
Ik heb het zelf aan de hand gehad en zal ook niet de eerste en laatste zijn, die zijn lichtpunten had bepaald gaten gemaakt en toen pas erachter komen dat je tussenmaat maar 80 cm. bv. is.
Kajee reageerde!

en goeie bekabeling.!!
 

Tiho

  • #7
Dussalniettemin, was iets om rekening mee te kunnen houden, ik ben heel blij voor jullie dat jullie dat zelf weten, maar jullie waren geen TS duss.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu