Radiator Aansluiten flexibele aansluit set

Marcovangeffen

 • #1
Hallo

Ik heb het volgende probleempje

Uit de vloer komen de aanvoer en afvoer van de radiator deze leidingen (flexibel) komen +/- 8 cm vanaf de muur uit de vloer echter de gekochte radiatoren die wij hebben zit het hard (aansluitingen) van de radiator op +/- 15 cm.

Heb met een voetventiel/onderblok geprobeerd de radiator te monteren maar lukt niet
Weet iemand misschien nog een andere mogelijkheid om mijn radiator op de leidingen te monteren. aansluitingen van de radiator is 3/4 en de leidingen uit de vloer weet ik de maat niet, zijn standaard leidingen. Zelf denk ik iets van een flexibele aansluit set misschien maar bestaan deze

Gaarne tips !!!
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Xr8

  • #2
  Je zult eerst moeten weten wat voor aansluiting dit exact is. 3/4 kan nl ook heel best eens een euroconus aansluiting zijn.

  Je zou kunnen proberen een verzet in de leidingen te maken en deze dan rechtstreeks met de juiste koppeling op de radiator aansluiten. Ook heb je H blokken welke haaks naar de wand toe gaan. Je zou dan 2 knieen op de slangen kunnen persen/knellen en dan het blok vanaf de achterzijde aansluiten.

  Denk er wel aan als je een radiator hebt met onderaansluiting de aanvoer aan de binnenzijde hoort te zitten.

  Succes.
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu