Pvc vloer en hoge plint

Klusser20

 • #1
Ik heb in mijn woonkamer een PVC vloer gelegd en vervolgens hoge (12 cm) plinten geplaatst. De aansluiting met de muur aan de bovenkant van de plint heb ik afgekit, maar nu zie ik op sommige punten nog een kier aan de onderkant (dus tussen plint en vloer) omdat de vloer blijkbaar toch niet helemaal vlak is. Deze kier is echter maar 1 a 2 mm maar toch niet mooi een vooral als de plafond spots aan staan zie je daar een zwarte rand.
Is het advies om ook deze kier af te kitten en kan dat met dezelfde kit? Ik vraag me wel af of dat netjes wordt omdat de vloer een licht relief bevat en het afstrijken van de kit dan lastiger is.
Hoe zit het met de werking van vloer en kunnen de kitranden daar tegen? (ik heb ook vloerverwarming als hoofdverwarming)
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • plezierklusser

  • #2
  PVC werkt niet of nauwelijks, dus dat is volgens mij geen probleem. Ik zou gewoon een klein stukje proberen op een plaats waar het minder in het zicht zit. En dan eerst schilderstape op het PVC plakken, dat voorkomt dat je later veel moet wegstrijken. Omdat de kit waarschijnlijk zal inzakken moet je het misschien in 2x kitten.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu