Oudere Bosch afwasmachine (waar zit de vlotterschakelaar?)

Nc_homans

 • #1
Ik heb voor mijn nieuwe huurhuis een tweedehands Bosch-afwasmachientje (45 cm) overgenomen. Aan het eind van de slangen zit een "vaste waterstop" (ik weet niet precies hoe ik het anders moet noemen, zie het kleine plaatje links) die kennelijk niet goed werkt want als ik de machine aanzet, begint hij wel met "wassen" alleen komt er geen water in de machine! De kraan staat dan uiteraard wel open.
Ik heb toen met een emmer wat water in de machine gegooid en dan wast de machine (voor zover te beoordelen) prima. Ook het afvoeren van het water en het drogen van de afwas gaat goed.

Ik heb op een ander forum inmiddels gelezen dat de vlotterschakelaar los kan zitten en dat dit deze problemen kan veroorzaken. Wie kan me vertellen waar deze schakelaar zit?

Ik hoop dat iemand mij kan helpen!
Groeten Nienke
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Henny

  • #2
  Als je een probleem hebt, hebben de vakmensen een exacte aanduiding van de apparatuur nodig. Vermeld daarom altijd het merk en afhankelijk van het merk de volgende informatie:

  Bosch/Siemens: het E-nummer (staat op het typeplaatje omlijnd) én het FD-nummer.
  Staat bij vaatwassers op de bovenrand van de deur.
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu