Op zoek naar een Excentrische schuurmachine

Scarlett73

  • #1
Hallo allemaal,
Ik heb een leuk project waar ik zin in heb. Ik heb stevige grenen meubels die ik wil oppimpen. Ik zoek daarvoor een excentrische schuurmachine. Ik kwam bij * een tegen van *€ alleen zit daar geen accu bij. Wat is beter dan met accu of met kabel. Ik heb een budget van 50€. Ik ben ook aan het kijken voor 2e hands. Welke merken zijn een optie en wat zijn jullie ervaringen?
Alvast hartelijk dank.
Groet
Marianne
 
Laatst bewerkt door een moderator:

IJkenhout

Vaste beantwoorder
Moderator
  • #2
We geven geen merkadvies. Ik gebruik liever een machine met snoer, en die op een gereedschapsstofzuiger past. Daardoor werkt de machine veel efficiënter en het is gezonder voor jezelf.

Een tweedehands a-merk heeft altijd m'n voorkeur t.o.v. een nieuwe van een b-merk.
 

Scarlett73

  • #3
Oke duidelijk. Dank u wel voor uw reactie.
 

Gerrit B

Specialist Telecom
  • #4
Verschil tussen A merken en bouwmarkt/supermarkt kwaliteit is vaak het gewicht, de afmetingen en de trillingen die jezelf ervaart.
Voor een klein stukje geen probleem maar moet je er een hele dag mee werken dan verdwijnt het gevoel in je vingers door de trillingen en ben je gestopt met schuren en tik je een vinger en duim tegen elkaar dan voelt dat nogal vreemd aan.
De betere machines ontkoppelen de trillingen beter terwijl het de schuurprestaties niet negatief beïnvloed.
Ander punt waar je op moet letten is de afmetingen van de schuurzool, er zijn wat exotische merken waarbij het een groot probleem is om passende setjes schuurpapier te verkrijgen of die dan juist flink duur zijn.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu