Oorzaak afbladderend plafond

Sjors81

 • #1
Ongeveer een jaar geleden hebben we lekkage gehad in onze badkamer (slechte kitnaden rondom de doucebak). Resultaat was een flinke lekkageplex in ons nieuwe gestucte plafond. Toendertijd hebben we de verzekering gebeld en zij hebben het plafond hersteld. Ongeveer 3 maanden geleden hebben we de badkamer door een klusbedrijf laten vernieuwen. Tot mijn grote schrik heb ik gister opgemerkt dat op de plek van de oude lekkage in het plafond een streep van ongeveer 50 * 1 cm is ontstaan waar de latex van afbladert. IN dit geval geen bruine vlek wat bij de eerdere lekkage onstond maar alleen de afbladerende latex. Nu heb ik de kitnaden in de badkamer ook even gecheckt en heb opgemerkt dat de kit niet volledig vast zit aan de douchebak en er dus mogelijk vocht onder kan komen. Weet wel dat de klusjesman een speciaal soort papier met roze pasta tussen de tegelwand en gipswand heeft aangebracht en wat lekkage absoluut moest voorkomen.

Probleem is nu, wie ik moet aanspreken, de verzekering dat ze het plafond niet goed hebben hersteld of de klusjesman die de badkamer heeft vernieuwd en de gekit heeft?
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Jan

  Algemeen beantwoorder
  Moderator
  • #2
  Dat moet u ter plaatste door een deskundige laten beoordelen, op afstand is dat niet mogelijk, het forum is daar ook niet voor bestemd.
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu