Miele koel/vriescombinatie

Amirza

 • #1
Ik heb m,n koel/vriescombinatie tijdje in de garage (temperatuur in de winter tot plus 5 gradenen in de zomer boven 15plus)gezet en die is kapot gegaan.ik heb nu beseft dat de ruimte waar koelkast in staat mag niet onder 15 graden celsius zijn daroom is m,n koelkast kapot nu heb ik een vraag?als ik hem in de winter uit zet hij staat nog in de garage maar niet in stop kontact en alleen in de zomer geberuik kan geen kwaad zijn of hij mag sowiso niet in de garage in de winter zijn
wie kan me helpen a.u.b
ik hoor ,t
groten
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Jan

  Algemeen beantwoorder
  Moderator
  • #2
  Wat is er kapot gegaan ?
  Doet hij niets meer ?
   

  Amirza

  • #3
  Hi
  hij deed het altijd goed tot eind november en toen werd het niet meer koud dan heb ik een thermostaat v.v daarna deed het weer op een gegeven moment heef t andere koel kast Bosch kge 2605 kapot gegaan ik wou eigelijk hem weg gooien tot die miele weer niet meer deed ik heb alebei van stop kontact er uit gehaald en nu is beetje in garage door betere weer warmer geworden en ik heb toevalig ze weer aan gezet en nu doen ze er weer daroom dacht ik dat heef te maken met de temperatuur van de garage maar weet ik niet zeker daar gaat het me vraag om is dat zo?
  bedankt van je reactie alvast
  grots
  amochtari
   

  Jan

  Algemeen beantwoorder
  Moderator
  • #4
  Een koelkast is gemaakt om tot een bepaalde lage temperatuur goed te werken, bij u in de garage is de temperatuur te laag geweest en daardoor deed hij het niet goed.
  De temperatuur moet over het algemeen niet beneden de 10 graden komen om een goede werking te garanderen.
   

  Amirza

  • #5
  Hi
  dus hij mag in een temperatuur onder 10 staan maar uit de stopkontact en dan hem bijvoorbeeld in de zomer weer aan zetten en gebruiken.
  bedankt
  groet
  amochtari
   

  Hein Weijers

  Vaste Beantwoorder
  • #6
  Dat klopt. Bedenk wel dat het 's zomers in een garage heel heet kan worden. Dan verbruikt een koelkast veel vermogen omdat hij constant aan blijft. Beter is het om een koelkast in huis te plaatsen.

  Trouwens, als het in een garage 's winters 5 graden is, dan kun je het bier ook buiten de koelkast laten staan :mrgreen:

  Groete, Hein
   

  Amirza

  • #7
  Oke
  dus ik moet er wel eens ook in de zomer opletten nou dat wist er niet
  bedankt voor je reactie
  grs
  amochtari
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu