Liebherr koelkast Type kl1830 deurrubber stuk

Jan g

 • #1
Hallo. Ik ben in het bezit van een liebherr koelkast Type kl1830. Hiervan is de deurrubber stuk maar ik kan niet vinden hoe ik deze moet verwijderen en vernieuwen. Ik denk dat de binnen wand er op de een of andere manier uit gehaald moet worden. Heeft iemand hier ervaring mee en kan mij dan uitleggen hoe ik deze wand eruit kan halen of op een andere manier de rubber kan vernieuwen.
B.V.D. jan G
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Jan g

  • #2
  Hallo .
  Ik heb de rubber besteld en hij zit erin.
  Hier zal ik even vertellen wat en hoe het zit.
  Eerst de houders eruit halen waar de rekjes in ophangen.Daarna de deur uit de koelkast gehaald, omdat dit gemakkelijker werken is.De rubber zit gewoon tussen de binnendeur en buitendeur geklemd. Deze voorzichtig doch met enige kracht er tussen uit trekken.Bij het terug zetten van de nieuwe rubber moet je aan de bovenkant beginnen en aan de onderkant een beetje vaseline of zuurvrij vet aan de binnen deur strijken.Hierdoor gaat de onderste kant er gemakkelijker in en hoef je niet zo hard aan het rubber te trekken.Hierna alles terug monteren en klaar is kees.
  Groetjes Jan g
   

  Jan g

  • #3
  Ik hoop dat ik iemand hiermee geholpen heb
  Groetjes Jang
   

  Jan

  Algemeen beantwoorder
  Moderator
  • #4
  Netjes gedaan.
  Bedankt voor de vermelding van de werkwijze.
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu