Liebherr. diepvriesgedeelte vriest niet meer

Joopgroenewold

  • #1
Mijn Liebherr uit 1994 (dubbeldeurs- boven koelen en onder vriezen) is kapot. Het diepvriesgedeelte vriest niet meer. Het diepvriesgedeelte heeft dezelfde temperatuur als de koelkast. De koelkast blijft nu continue draaien.

Uit voorzorg zet ik hem regelmatig uit, want het zwarte geval, onder achter in de koelkast, is bloedheet. Ik heb de helpdesk gebeld van Liebherr. De eerste keer adviseerden ze om een oranje schakelaar in de koelkast, naast de standknop, aan te zetten.

Ik heb de koelkast drie dagen permanent laten draaien, maar de diepfreezer begon niet te vriezen. De tweede keer dat ik kontakt met hun zocht wilde ze een monteur sturen. Maar deze zou slechts de koelkast af kunnen keuren, omdat hij van voor 2000 is.

Nu vraag ik me af wat het probleem is. Toen ik van die rollers onder de koelkast plaatste, en dus de koelkast iets achterover kantelde, viel het me op dat er op eens een hoop vloeistof begon te stromen, althans zo heb ik het maar geinterpreteerd.

Joop
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
Begon de kast raar te doen voor of na het plaatsen van de rollers ?
 

Joopgroenewold

  • #3
Beste Jan

Nadat de problemen waren ontstaan. Ik heb die rollers geplaatst omdat ik niet goed bij de achterkant kon komen. En daar wilde ik toch even een kijkje nemen. Om te zien of daar wellicht iets niet in orde was.

Groet Joop
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #4
Ik ben bang dat het gas uit de kast weggelekt is, dat zou einde verhaal betekenen.

Misschien dat één van de witgoed mensen nog iets anders weet ?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu