Ledje bosch vaatwasser blijft branden

A

Anonymous

Gast
  • #1
Ik heb een Bosch vaatwasser type s6m21b overgenomen zonder handleiding het aansluiten verliep allemaal probleemloos en hij lijkt het ook gewoon te doen er brandt alleen een rood ledje met als aanduiding twee gebogen pijltjes dus was mijn vraag waarom brandt deze led?

hartelijk dank alvast voor degene die mij weet te helpen
groeten carlo
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
het regenereer zout is op,, biijvullen en het ledje dooft
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
Een gebruiksaanwijzing van de betreffende machine kan (gratis!) aan gevraagd worden. Je moet het E nummer opgeven, dat is meestal het typenummer + NL oid. Dat kan een probleem zijn indien de machine al ingebouwd is...(want volgens Bosch staat het achterop, lekker handig...) Bij mijn Bosch vaatwasser is het E nummer inderdaad ook nergens te vinden! (maar ik heb de leveringsbon en gebruiksaanwijzing dus geen probleem...) Op de site van Bosch kon ik het nummer s6m21b niet vinden. De (huidige) nummers beginnen allemaal met drie letters SGV... SGH ed. Is het zeker dat het genoemde nummer het juiste is? Want anders kun je de gebruiksaanwijzing ook niet aanvragen!
 
A

Anonymous

Gast
  • #4
Ik heb net ook een vaatwassre van Bosch gekocht zonder gebruiksaanwijzing. Ik heb nu ook eek gebruikaanwijzing via Bosch besteld. Het E-nummer staat bij mij net onder de bovenste plaat (de bovenkant dus) als je de deur open hebt. Wellicht staat of stond het bij jou daar ook.

Groetjes Kees
 
A

Anonymous

Gast
  • #5
Kluskees en monteur hartelijk dank voor jullie reactie
 
A

Anonymous

Gast
  • #6
Dat is toch hardstikke aardig van Carlo Kleine Deters, vind je ook niet, monteur? Was ik toch even benieuwd of je die gebruiksaanwijzing nog hebt kunnen krijgen, Carlo?

KlusKees
 
A

Anonymous

Gast
  • #7
Graag gedaan Carlo.
 
A

Anonymous

Gast
  • #8
Ja hoor kees ik heb de handleiding thuisgestuurd gekregen via Bosch de wasmachine is al wat ouder maar ze hadden nog een kopietje liggen nogmaals bedankt
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu