Kosten vervanging onderdelen Zanussi wasmachine

Golddragonmyth

  • #1
Hallo,

Ik probeer erachter te komen of het nog wel zinvol is om een specialist te laten komen om naar mijn wasmachine te kijken. Ik heb de foutmelding E51 gekregen, dus motorprobleem. Voorrijkosten komen al op 67,50 euro en dan komen er nog 20 euro per kwartier bij voor reparatie. Kan iemand mij advies geven?
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #2
Het kan zijn dat er alleen een paar koolborstels vervangen hoeven te worden, maar ook dat de gehele motor defect is. Of dat er iets heel anders aan de hand is. Daarom kan er dus eigenlijk niets zinnigs over een reparatieprijs gezegd worden zonder exact te weten wat er aan mankeert.

Machine is uit (begin) 2009, zou normaal gesproken de moeite waard moeten zijn om hem te laten repareren. Maar met de tegenwoordige lage prijzen van (vergelijkbare) nieuwe machines is de keuze al snel gemaakt, want een reparatie laten doen kan snel oplopen.

Alhoewel die lage prijzen meestal ook een navenante kwaliteit met zich meebrengen... :(

Succes bij de beslissing!
 

Golddragonmyth

  • #3
Hallo Kees,

Bedankt voor je reactie. Ik overweeg de Samsung WF70F5E0, die krijgt goede reviews en is nu 429 bij de Mediamarkt. Als ik een nieuwe motor moet hebben, ben ik bijna evenveel kwijt.
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #4
Welke machine je wilt aanschaffen moet je zelf bepalen. Op dit forum worden namelijk geen aankoopadviezen gegeven. :wink:
 

Golddragonmyth

  • #5
Logisch, zo bedoelde ik het ook niet. Was meer een mededeling.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu