Om etenswaren buiten tijdens de barbecue koel en vers te houden, heb ik een bedrijf gevraagd voor mij een gekoelde plaat te maken. Dat kan en ziet er mooi uit, maar kost een vermogen.
Ik heb geen verstand van koeltechniek, maar stel dat ik het koelgedeelte (volgens mij ruwweg bestaande uit: motor, compressor, leidingen, thermostaat) uit een koelkast (of vrieskast) sloop, en om het leidingwerk een metalen kast maak. Heb ik dan he principe van een gekoelde plaat te pakken?
Ik kijk nog even niet naar capaciteiten etc.
Kan iemand mij hierin op weg helpen?
Ik heb geen verstand van koeltechniek, maar stel dat ik het koelgedeelte (volgens mij ruwweg bestaande uit: motor, compressor, leidingen, thermostaat) uit een koelkast (of vrieskast) sloop, en om het leidingwerk een metalen kast maak. Heb ik dan he principe van een gekoelde plaat te pakken?
Ik kijk nog even niet naar capaciteiten etc.
Kan iemand mij hierin op weg helpen?