Klussers/ Dierverzorgers

TareSimone

  • #1
Animal Aid Foundation

Is voor haar dierenopvang in SPANJE voor de maand oktober dringend op zoek naar:

Klussers/Dierverzorgers

De Animal Aid Foundation (AAF) is een Nederlandse stichting en heeft aan de oostkust van Spanje nabij Valencia een dierenopvang gevestigd. Op dit moment zijn er 110 honden, 4 paarden en een geit. Wij hebben vrijwilligers nodig voor o.a. de bouw van kennels en het plaatsen afrasteringen. Ook zijn we op zoek naar mensen die met dieren om kunnen gaan en hand- en spandiensten kunnen verrichten.

Wij zijn specifiek op zoek naar doe het zelfers, die:
- Affiniteit met dieren hebben en de handen uit de mouwen kunnen steken.
- Voornamelijk het volgende kunnen doen: kenneldelen voor dierenverblijven plaatsen, beton aanmaken en storten, metselwerk en palen voor omheiningen plaatsen. Daarnaast ook: kapotte ruiten vervangen, kozijnen repareren, houtwerk opknappen, (grind)paden aanleggen, tegelen, tapijt leggen en nog veel meer.
Belangrijk: wij moeten met gedoneerde en gebruikte materialen werken. Kunnen improviseren en vindingrijk zijn is hier noodzakelijk. Gereedschap is aanwezig.

Verder verwelkomen wij ook heel graag:
- vrijwilligers die zwaar werk of specifiek werk kunnen doen, zoals: puin en grond sjouwen (kruiwagen), tuinonderhoud en landschapsbeheer (bomen snoeien, maaien).
- Klussers die iets afweten van auto’s, generatoren, kettingzagen, hakselaars (reparatie en onderhoud), elektriciteit en enig loodgieterswerk.

Daarnaast zoeken wij dringend dierverzorgers, bij voorkeur met ervaring, die:
- Verblijven schoonmaken, voeren, medicijnen geven, oren schoonmaken, honden leren aan de riem te lopen, leren goed naar hun naam te luisteren, werken met angstige honden (door kennelsyndroom, mishandeling);
- vrijwilligers die met paarden om kunnen gaan, stallen uitmesten, paarden verzorgen.

Overige informatie:
- We wonen op het terrein waar ook de dieren zijn. Voor vrijwilligers is er plek bij ons in huis, in een caravan of houten huisje. Inwoning is gratis, kosten voor boodschappen en gas delen we onder de inwoners.

Wie helpt ons?
Meer informatie over de AAF vind je op: http://animal-foundation.weebly.com/ of stuur een pb Bellen mag ook: Naomi Jacobs: 0034 692 232 352.








 

Klusidee ralf

Administrator
Admin
  • #2
Sympatieke oproep, vandaar dat ik 'm laat staan ondanks het feit dat het wel buiten de forum-doelstellingen ligt.

Ik doe dit topic echter wel op slot. Succes met de zoektocht.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Gerelateerde onderwerpen Antwoorden Datum
1
1

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu