Kastje verkeerd in elkaar gezet, wie heeft een slimme oploss

Pwildenborg

  • #1
Hallo allemaal,

Samen met m'n vriend heb ik gisteren een op internet besteld dressoir in elkaar gezet. Wij hebben allebei twee linkerhanden en hebben per ongeluk een glasplaat die onder het bovenland moest komen op de onderkant geplakt waardoor er nu een grote gleuf in het kastje zit. Moeilijk uitleggen en ik kan geen foto's toevoegen maar tussen het deurtje en het blad boven zit een gleuf van twee centimeter. De glasplaat zit muurvast en krijgen we er niet meer af. Nu vragen we ons af of je er een stuk af kan laten zagen waardoor het weer past, maar we hebben geen idee en er moet waarschijnlijk iemand bijkomen die heel handig is. Heeft iemand tips of ideeën?[/list]

 

StefanD

  • #2
Kun je de deuren en laden niet wat hoger (laten) monteren?
 

Pwildenborg

  • #3
Volgens mij niet, dan blijft er aan de onderkant ruimte over. Het is een kastje wat helemaal voor gemonteerd is met gaten enz. Op zich zit alles ook wel redelijk goed, maar die glasplaten die missen we dus. Wij hoopten dat er misschien een stukje aan de bovenkant afgezaagd kon worden zodat het blad zou passen, maar hoorde net van iemand dat dat moeilijk werd.
 

StefanD

  • #4
Kun je eens een foto plaatsen van de glasplaten zoals ze nu gemonteerd zijn?
Wellicht kun je de fabrikant vragen om een extra set glasplaten, zodat je die op de juiste plek kunt monteren?
 

Frank

Vaste beantwoorder
  • #5
Waarmee zijn die glasplaten vastgeplakt?
En een foto daarvan zou handig zijn.
 

Swblom

  • #6
Bij de bouwmarkt een geplastificeerd paneel (in dezelfde kleur) laten zagen dat binnenin de kast tegen de bovenplaat aangeschroefd kan worden?
 

IJkenhout

Vaste beantwoorder
Moderator
  • #7
Ik zie ook geen glasplaat. Als de bestaande niet verplaatst kan worden, laat dan een nieuwe glasplaat maken en monteer die op de goede plek.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu