Kärcher HD 650 - doet niets meer

Transeurope

  • #1
Gisteren Hogedruk gebruikt om terrasafkapping proper te maken, aangesloten op binnenmengkraan, gezien in tuin geen buitenkraan met voldoende debiet. Watertemperatuur zal max 50gr geweest zijn. Heb de Karcher een 10 tal minuten gebruikt en deze ging zonder probleem. Had wel zoals al enige tijd in het begin moeite om druk op te bouwen. Maar eens druk in de spuit blijft hij vanaf daar wel gaan. Toen ik de karcher verplaatste en terug wou verder gebruiken deed hij niets meer. Heb hem ontkoppeld en laten afkoelen door op een andere kraan koud water te spoelen met lans afgedraaid. Erna opnieuw geprobeerd niks meer. Als ik aan de koelvin draai, hangt deze niet vast. Precies alsof hij geen stroom meer krijgt. Heb de kap afgedraaid en alle contacten los geschoven en terug ingeschoven, maar niets meer. Enig idee waar te beginnen zoeken naar het probleem? Heb de hogedruk met warm water max. 10-15m gebruikt..
 
Laatst bewerkt:

Auto-Geen

  • #2
Grote kans dat de condensator overleden is.
 

Transeurope

  • #3
Condensator vervangen maar nog steeds niets. Motor krijgt totaal geen stroom. Geen enkel zoemgeluid wanneer ik hem opzet.
 

Cvolieboy

Specialist Verwarming
  • #4
Gewoon een breuk in de kabel. ? En geen stroom, je bedoeld geen spanning is dat gevoel of gemeten?
Staps gewijs meten vanaf waar spanning wel is en waarna niet meer waar dat wel de bedoeling is.
Dan kom je vanzelf tegen waar het aan schort.

Vr Gr
 

Transeurope

  • #5
Bedankt!
Was dus heel eenvoudig de stekker aan de kabel. Vreemd want is een gegoten. Maar toen ik nog geen 5cm afknipte en nieuwe stekker eropzette marcheerde hij als vanouds. Dikke merci!
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu