Kablageschema van frigo BOSCH

Juwi

  • #1
Waar kan ik een kablageschema vinden van een kombinatie koelkast - freezer
Bosch cooler KSV 33603/01. De componenten zijn : motor van compressor-thermische beveiliging-deurdrukknop-lamp-ventilator in koelruimte-thermostaat-omgevingstemperatuurschakelaar ( naast thermostaat )
Op de compressor staat een specifieke 3 pinsstekker met hierop de thermische beveiliging tegen de wand van de compressor + aankomst 220V ( Blauw N - Bruin L - Geel-groen Aarding ) + bedrading naar componenten in de wand van de koelkast ( Blauw N - Bruin L en 2 x Zwart ).
Met dank
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
Als u vermeld wat er aan de hand is kan iemand u misschien zo helpen, schema's zijn dun gezaaid en meestal niet door iedereen in te zien.
 

Juwi

  • #3
Bij het nakijken van de koelkast vond ik een schuifkontakt dat opgewarmd had, en na de vervanging hiervan, doet de koelkast het weer.
Ik heb opgemerkt dat er slechts 4 draden via een isolatiekous in de wand verdwijnen. Naar de toekomst toe ( momenteel heb ik dit niet nodig ), was ik op zoek naar een schema, die aantoont hoe de verschillende delen intern met elkaar verbonden zijn, om alzo de onderscheidene delen te kunnen uitmeten. Waarschijnlijk wordt de koppeling van de geleiders gedaan achter het thermostaat, hetgeen het enige deel is dat in de kast kan gedemonterd worden.
Ik kan ook nog zelf een schema samenstellen, mij baserend op de werking van het toestel en de onderdelen.
Moest je toch iets vinden, is het altijd welkom
Vriendelijk dank voor uw tussenkomst
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu