Is dit gevaarlijk?

TVVklus

  • #1
In de muren van mijn woning zitten allemaal gaten en vocht. Het is de muur aan de achterzijde van mijn woning waar dus ook kozijnen en ramen inzitten.

Na meerdere meldingen bij mijn huisbaas is hij tot actie gekomen en heeft hij een "klusjesman" laten komen kijken die het een en ander gaat komen repareren. Echter maak ik mij erg veel zorgen over de manier van aanpak en of dit wel op een veilige manier kan worden gedaan. Wat is doorgaans de beste methode om dit op te lossen en bevind ik mij in een gevaarlijke situatie?

Vooral de loszittente stenen van de muur baren mij erg zorgen. Ik hoop dat iemand mij advies kan geven.

Hierbij wat videos:






Met vriendelijke groet,
 

Ronny

Specialist Verwarming
  • #2
We geven hier alleen advies over het zelf klussen aan b.v. je huis.
Deze vraag gaat daar duidelijk niet over.
 

TVVklus

  • #3
Daarbij heb ik ook de vraag over hoe ik dit het beste kan repareren waardoor het een veilige en aangename situatie word voor mij. aangezien ik de wijze van hoe het gerepareerd gaat worden door de "klusjesman" behoorlijk in twijfel trek. Ik zal het aanpassen.
 

IJkenhout

Vaste beantwoorder
Moderator
  • #4
Zoals gezegd is dit niet waar dit forum voor bedoeld is, daarom gaat dit topic op slot. Als je er met de verhuurder niet uitkomt, dan is er vast een klachtenprocedure.

Je kan ook de gemeente vragen een inspectie uit te voeren. Die kunnen wellicht de werkzaamheden ook in de gaten houden. Succes!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu