Indesit ISL65c condensdroger

Bavaot

  • #1
Goedendag allemaal!

Ik heb een probleem met mijn wasdroger en kom er echt niet uit. Ook vrienden en een familielid hebben al gezocht naar de oplossing maar we weten het echt niet. Ik ben benieuwd of iemand van jullie het wel weet!

Ik heb een paar maanden geleden de Indesit condensdroger tweedehands gekocht en hij heeft het goed gedaan tot enkele weken terug. De was word nu niet meer droog. De droger draait vaak uren achter elkaar en de was blijft nat (diverse programma's geprobeerd). De droger verwarmt wel, en draait goed rond en ik hoor geen raar geluid. Na een poosje komt er een plasje water op de vloer tevoorschijn, en er komt een klein beetje water in het reservoir.

We hebben de machine al open gemaakt, en het pompje werkt prima. Ook de "dobber" in het reservoir achter de machine werkt goed. Als je de condensator eruit haalt zie je de ruimte waar het water loopt voordat het in dat reservoir terecht komt. Dit ziet er ook goed uit maar toch komt er vrijwel geen water terecht...

Wij weten het verder ook niet meer en om hem te laten repareren is natuurlijk veel te duur.. We zijn best handig dus zouden het graag zelf willen opknappen.

Als iemand een oplossing weet hoor ik het graag!

Thanks!
 

Peter

Specialist Bouw/Sanitair
  • #2
Heeft iemand hier een oplossing voor ?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu