Inbouwmagnetron openmaken

Niekovk

  • #1
Goedemorgen,

Ik heb een probleem met het openmaken van mijn Siemens BF634RGS1 inbouwmagnetron. Om de stekker in het stopcontact te krijgen, moet deze achter andere kastjes langs, waarvoor hij te dik is. Ik zal hem dus even los moeten maken en dan met het dunne einde erlangs halen. Nu komt alleen het probleem: ik krijg de magnetron niet open. Waar je bij een normale magnetron gewoon de 'kap' eraf kan schroeven, krijg ik het nu met geen mogelijkheid voor elkaar omdat het frontje deze aan de voorkant vasthoudt. Iemand enig idee hoe ik dit los krijg? Alvast bedankt!
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #2
Een gloednieuwe magnetron (is mijn indruk als ik met het nummer google). En dan meteen openmaken om het snoer er af te halen en weer vast te zetten?

En hoe denk je dat het dan met eventuele garantie is... dat zien ze beslist. Bovendien is het niet verantwoord de omkapping eraf te halen ivm garantie op lekdichtheid van de magnetrongolven.

Niet aan beginnen, maar zaak proberen om te draaien: stopcontact naar een kast naast de oven toe brengen, dmv bijv. ymvk kabel. Dus op de plaats van het huidige stopcontact een lasdoosje en dan verder met die kabel.

Dan in de tussen wand een gat groot genoeg om de stekker doorheen te kunnen halen. Dat op voorwaarde dat er zo'n kast ernaast beschikbaar is. Of misschien zit er boven de magnetron een mogelijkheid?
 
Gerelateerde onderwerpen Antwoorden Datum
2
7
2
1
2

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu