Hulpvraag kitpistool

MariekeTvN

  • #1
Hallo

ik wilde vandaag mijn tafel verder af gaan mozaïeken maar heb nu een probleem met mijn kitpistool.
Ik heb een blauw kitpistool waar ik zelf een tube in kan stoppen en mijn ene tube was net leeg dus ik heb er een ander in gedaan. Nu is alleen het handvat waar je in moet knijpen naar achter blijven staan en ik krijg het niet meer naar voren waardoor ik er dus niks mee uit krijg. Ik heb al zitten mieren met het lipje en er een paar keer een tik op gegeven maar dat hielp niet. Weet iemand hoe ik dit kan oplossen? Of is mijn pistool gewoon stuk?

Groet,
Marieke
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
Als het zo'n dun blikken geval is dan een nieuwe kopen, koop er zo eentje als hieronder (maar niet de goedkoopste), die gaan heel lang mee.

 

MariekeTvN

  • #3
Zo een heb ik ook maar het blauw.
 

Poster

  • #4
Probeer het "palletje" achter de veer met een schroevendraaier terug te bewegen, en daarna wat olie op het geheel spuiten, ,waarschijnlijk een kwestie droogte/stroefheid.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #5
Kijk vooral naar het plaatje dat over de stang schuift, vaak is dat krom getrokken door hard drukken, als het plaatje krom is dan is het einde verhaal.
 

Tiho

  • #6
Volgens mij zit dat palletje niet gekoppeld aan het handvat. Als dit palletje blijft hangen heb je dan een lam handvat dat alle kanten op beweegt. Is het handvat niet in e lkaar gedrukt door een ander mogelijk.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #7
Hier een afbeelding, de pijl wijst er naar.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Gerelateerde onderwerpen Antwoorden Datum
4
Gerelateerde onderwerpen
Afvoer regenton hulpvraag

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu