Hete hangijzers bij het vloerenleggen

Redmar

  • #1
Goedemorgen allemaal,

Ik heb nu een aantal vloeren van divers pluimage op verschillende manieren gelegd, maar toch zijn er steeds weer dezelfde hete hangijzers. Zo vind ik het steeds weer een uitdaging om de vloer zo mooi mogelijk om dorpels, cv-leidingen etc. heen te leggen.

Ik ben heel benieuwd wat jullie nu de moeilijkste/minst gemakkelijke dingen vinden bij het leggen van vloeren? Laat maar weten, misschien kunnen we de problemen en eventueel bijgeleverde tips in een top X vastleggen.

Prettige dag verder,

Groet,

redmar
 

Peter

Specialist Bouw/Sanitair
  • #2
Misschien is het wel makkelijker, om te vermelden om wat voor soort vloeren dat het gaat, (hout, tegels, cement dekvloer)
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #3
En wanneer je daarbij ook nog vermeldt, welke problemen je zoal tegenkomt, of wat er niet goed gaat, dan heb je de meeste kans op de antwoorden waar je wat aan hebt.

Meer dan het vragen naar tips, goede kans dat je dan een standaard verhaal over het leggen van vloerbedekking te horen krijgt, of een verwijzing naar een bouwmarkt site met algemene aanwijzingen daarvoor.
 

Redmar

  • #4
De bedoeling is eigenlijk om een overzicht te krijgen/maken van de problemen die bij het leggen van vloeren (zouden kunnen) ontstaan. Dit alles eiegenlijk voor iedereen die nog vloeren wil gaan leggen.

Voor mij geldt dat ik de vloeren al gelegd heb, maar zelf wel heb moeten bedenken hoe bepaalde problemen op te lossen.

Met dit overzicht kunnen we anderen wellicht het wiel uitvinden besparen, vandaar.

Maar inderdaad geldt het geheel voor alle soorten vloeren. Het is niet de bedoeling om weer een opsomming te krijgen van interessante links en pdf-jes van de bouwmarkten. Eigen onder/uitvinding, daar gaat het om!

Iemand toch een toevoeging?
 

Ron321

Vaste Beantwoorder
  • #5
Daar is dit forum niet voor bedoeld.
Als er specifieke vragen zijn kunnen die hier gesteld worden.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #6
Zoals Ron al schrijft is het de bedoeling van het forum om klussers te helpen bij problemen die ze tegenkomen middels het stellen van gerichte vragen.

Het is een loffelijk streven van u mensen te willen helpen door een overzicht te willen maken van problemen bij het leggen van vloeren maar hier is de zoekfunctie van het forum het alternatief voor.

Dank u wel voor de genomen moeite.
Om een wirwar van al dan niet goede adviezen te voorkomen gaat hier een slotje op.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Gerelateerde onderwerpen Antwoorden Datum
1
5

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu