Grote betonnen vloer storten

Unartic

 • #1
Hallo,

Ik ga binnenkort een grote betonnen vloer storten. Ik heb al vaker een klein betonnenvloertje gestort (ca 2 x 3 m), maar nog nooit zo'n grote (nu ca 10 x 20 meter) Ik heb al veel informatie gevonden over waar je bij grotere vloeren rekening mee moet houden enzo.

Ik zit alleen nog met 1 ding. Na het storten en trillen moet ik de vloer glad gaan reien. Bij de kleine vloer gebruikte ik hiervoor een metalen rei van 2,5. Maar een rei van meer dan 10 meter heb ik nog niet gevonden.

Iemand ideeën of tips?
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • BeeTeeWee

  • #2
  Ik zou in de eerste plaats zorgen voor voldoende wapening en de vloer wel ineens (dus op 1 dag, aan 1 stuk door) storten.

  Gelukkig hoeft een rei niet de breedte van de vloer te hebben. Als je steeds een (liefst lange) waterpas op je rei van 2,5 meter legt moet je zo'n vloer toch ook in gedeelten wel vlak af kunnen reien.

  Het zal je overigens meevallen wat het kost om een betonpomp met een ploegje te laten komen. Die zijn in een paar uur weer weg!
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu