Gordijn stok gebruiken voor douchegordijn op te hangen

Sonnie1983

  • #1
Wij hebben een bad met daarin een douche. Nu zat dus het douchegordijn aan een soort ijzeren staaf die je tussen 2 wanden in moet klemmen. Dit zat aan de ene kant tegen de muur andere kant tegen kozijn van het raampje.

Nu hebben we nieuwe kozijnen en hier wil ik geen krassen op. Toen ik gister aan het douchen was (krijg je vaak g oede ideeën haha) dacht ik er aan om zo'n staaf die je aan het plafond bevesigd bij de uiteinden zeg maar die je ook kan gebruiken voor lus gordijnen om die in de badkamer te maken en daar met van die plastic douchegordijn haken het douche gordijn op te hangen.

Is dit mogelijk of bedenk ik nu iets heel raars?

Verf van het plafond moet er toch af want kwamen er nu achter met plaatsen van nieuwe kozijnen dat de verf op enkele plekken na los aan het plafond hangt. De sierrandjes houden het nog vast. Dus dat moet er toch af dus eerst boren en die staaf ophangen dacht ik en dan plafond opnieuw schilderen dacht ik zo.

groetjes
 

Toon

  • #2
Moet kunnen.
 

Sonnie1983

  • #3
Heb zojuist de spullen er voor gehaald. Mijn schoonvader komt het van de week ophangen want het douchegordijn hangt nu met zo'n stang die je moet klemmen even heel onhandig.
gr
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu