Gebruiksaanwijzing plintverwarming

Dannydej

  • #1
Kan iemand mij vertellen waar ik een gebruiksaanwijzing kan vinden van een soort plintverwarming?



Aangezien er geen merkaanduiding, typeplaatje, serienummer o.i.d. op staat, kan ik niet precies vertellen wat voor apparaat dit is. Het lijkt in ieder geval op een product van de originele fabrikant. Of het er één is weet ik niet.

Merken geheel vervangen door soortnaam. Moderator.
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #2
Ik ben er inmiddels achter gekomen, dat je enkele dagen geleden op een ander forum een identieke vraag hebt gesteld als in je andere topic.

Je hebt bij een onbekende leverancier een naar beweren origineel product gekocht, maar iets anders ontvangen. Op een echt product zou altijd een typeplaatje zitten.

Je hebt toen een antwoord gehad van een vakman op keukengebied, dat dit géén origineel product is.

Dus is er ook geen mogelijkheid een gebruiksaanwijzing hiervoor op te sporen.

Spijtig voor je miskoop maar het is niet anders.
Wij kunnen daar echt niets in betekenen.
 

Dannydej

  • #3
Dat was toch echt niet mijn vraag. Die discussie doet hier niet ter zake.

Ik zit nu met een apparaat opgescheept en ik weet niet wat voor merk en type het betreft. Als ik hem wil aansluiten in mijn keuken, wil ik graag weten hoe ik dat doe. Vandaar mijn oproep voor een gebruiksaanwijzing.

Andere tips over de werking ervan e.d. zijn ook welkom.
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #4
De discussie doet niet terzake, maar de manier waarop je je vragen stelt, roept bij mij wel wat vraagtekens op, want je wist drommels goed, dat het geen echt product is.

Dat betekent dat je ondanks beter weten de beantwoorders opzadelt met zoekwerk op de site van de fabrikant, en in hun eigen documentatie.

De kans, dat iemand van een totaal onbekend product, waarvan alleen een tweetal foto's van de buitenkant beschikbaar zijn, een gebruiksaanwijzing heeft, is nihil. En zelfs met meer details maak je weinig kans, zonder merk/type is zoiets nu eenmaal niet te vinden.

Blijft hoogstens de werking, maar ik denk dat je daarover meer informatie kunt vinden op de site van de fabrikant van het originele product. Misschien kun je daar van een identiek model zelfs wel een gebruiksaanwijzing downloaden of aanvragen, wie weet?
 

The headhunter

Specialist Elektra
  • #5
2 slangen op de aanvoer en retour zetten.
Stekker in een wcd en het zou moeten werken.
Intern zit een thermostaat die op de aanvoer temperatuur van de cv reageert.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu