Elektronische kluis op slot

FrankZ

  • #1
Goedemiddag , ik heb een probleem . Ik heb een elektronische kluis waarvan ik geen noodsleutel heb aangezien deze al in het huis zat en ook niet om heb gevraagd, de kluis krijgt de voeding via 4 batterijen van 1,5 volt .

De kluis gaf aan dat de batterijen bijna op waren dus heb ik ze er uit gehaald om ze te vervangen , mijn vrouw kwam langs en zag de kluis open staan dus zij gooit deze dicht en nu krijgen we hem niet meer open.

Er kan aan de voorkant een kastje aangesloten worden via een jack plug en stekker waardoor je voeding krijgt en je de code in kan tikken. Mijn vraag is kan je zo’n kastje zelf maken ? Ik heb op de site van de kluis gekeken maar daar kan je volgens mij niets bestellen.
Een filmpje van YouTube van de kluis die wij hebben en zie je het kastje die ik nodig heb.

 

Tom345

Specialist Elektra
  • #2
Volgens diverse Youtube-video's gaat een elektronische kluis ook open, als je met je vuist op de bovenkant slaat, terwijl je tegelijk de hendel draait.

Er lijken in dat kastje vier AA-batterijen te zitten en de stekker lijkt een koptelefoonstekker te zijn. Met welke polariteit die moet worden aangesloten, kun je alleen maar proberen. Hopen dat de elektronica niet stuk gaat, als je het verkeerd gepoold aansluit.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu