Doorschijnen ingefreesde leiding

P123

  • #1
Ik heb het volgende probleem. Ondanks dat wij de muur inmiddels 3 keer hebben geverfd met latex (goed kwaliteit) is aan de raamzijde (daar waar het licht op de muur schijnt) nog steeds duidelijk zichtbaar waar de electriciteitsleiding is ingefreesd. Wie weet hoe dit kan en hoe dit te verhelpen is? Alvast dank. NB het stucwerk zit er al een aantal maanden op dus de oorzaak is geen vochtig gips.
 

Bass

  • #2
Zit het probleem in een kleurverschil of is het een onvlakheid in het stucwerk?
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #3
Is sleuf naderhand gefreesd dan komt het vaak door het verschil in materiaal dat er gebruikt is bij het dichtmaken van de sleuf, hier is weinig aan te doen behalve de hele muur overnieuw afwerken met roodband of geelband o.i.d.
 

P123

  • #4
Dank voor jullie antwoorden. De gleuf is later met gips gevuld waarbij het zo zou kunnen zijn dat deze met fix en finish is gevuld. De rest van de muur is met roodband afgewerkt. Zou dat eea kunnen verklaren? Eventueel zou ik dan de sleuf weer open kunnen hakken en vullen en afwerken met roodband (net als de rest van de muur).

Tevens vraag ik me nog af of een soort van gronderingsproduct wellicht nog helpt (voorlaag waarmee je bijvoorbneeld roest en nicotine aanslag ed weghoudt).
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Gerelateerde onderwerpen Antwoorden Datum
2
2

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu