Discussie over nok isolatie

Marie boer

 • #1
Hi!

We zijn momenteel de zolder van ons jaren 30 huis aan het isoleren (met behulp van een klusjesman, doe normaal alles zelf maar nu 36 week zwanger en kan het niet, heel frustrerend. Heb helaas geen handige man. Hij is meer van het koken :D ). Maar ik ben een betweter en heb zo mijn twijfels over de nok. Ik heb het idee dat er nu een stukje mist net na de nok. Wat denken jullie? zie plaatje en foto's. Moeten we daar niet nog een haaks stukje plaatsen?

veel dank!!

 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Hessie

  Specialist Verwarming
  • #2
  Ik denk dat je even de forumregels moet lezen.

  Edit: Na aanpassing van je bericht is het nog steeds een bedrijf dat het uitvoert, dus je zult met hen tot overeenstemming moeten komen.

  Als ik het zo zie is het mooier om gewoon het dak te volgens, zonder de knik. Dan kan de nok ook fatsoenlijk meegenomen worden in de isolatie.
   

  Marie boer

  • #3
  Dankje! ja ik begrijp dat ik het met het bedrijf moet oplossen, maar ik zou zo graag iemand om extern advies vragen en lees daarvoor meestal hier mee.
  Ik zou graag weten of ik het wel goed zie. Misschien zit ik wel fout. :lol:

  Qua knik, helaas hebben ze het al zo gedaan en vinden zij het goed. :shock:

  Over de esthetiek kan ik me nog heenzetten, maar er moet in het gemiste gedeelte niet een koude burg ofzo ontstaan. Dus daar maak ik me nu dus druk over; is het zo functioneel goed genoeg?
   

  Hessie

  Specialist Verwarming
  • #4
  Marie boer schreef:
  Qua knik, helaas hebben ze het al zo gedaan en vinden zij het goed.
  Wat fijn dat ze zelf aangeven hoe jij het hebben wilt. Betalen ze de rekening ook uit eigen zak? Kom op, wie betaald bepaald lijkt mij toch.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu