Deurbel Eufy batterij aansluiten op bestaande bel

Deleted member 32812

  • #1
Hallo,

Ik heb de Eufy deurbel met batterij gekocht.
a. Ik wil deze bedraad aansluiten. Hij krijgt dan continu stroom en hoef ik de deurbel niet eraf te halen om op te laden. De deurbel heeft die mogelijkheid.
b. Ik wil ook gebruik maken van de oude (niet digitale) deurbel. Deze oude deurbel maakt gebruik van een trafo (zie foto)

Ik heb de draden rood en blauw die van oude bel naar de trafo lopen vervangen door draden naar de nieuwe Eufy deurbel. Ik neem aan dat er geen verschil zit hoe je draden plaatst. Er zitten ook geen merktekens bij de schroeven.

Probleem is dat de oude deurbel het niet doet. Bij het aansluiten van de rode draad hoor ik even het geluid van de oude deurbel (wel zacht). Maar die verdwijnt zodra ik de schroef van het kroonsteentje vast aandraai. De bel van deurbel en die van de homebase doen het wel. Kan het zijn dat de trafo niet voldoende is. Op de achterzijde van de Eufy deurbel staat voor bedrade deurbel 8 - 24V. En de huidige is 4 - 8V.

Hoe dan ook ik kom er niet uit. Hulp/advies liefst in de vorm van een tekening ofzo is welkom. Ik kan wel klussen maar elektra is voor mij ??? Bedankt vast!
Ik heb foto's bijgevoegd.
eufy s3.jpg
eufy s2.jpg
 

Onair010

  • #2
Ik zit nu exact met het zelfde probleem
Ik heb een 8v 1amp travo maar ook hier dus geen eigen bel.
Is het bij jou gelukt en hoe is het opgelost?
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu