Cement en granito (?) verven

System7

  • #1
Ik ben de buitenzijde van de hal-uitbouw aan het renoveren. Nu heb ik ontdekt dat er een heel stuk cement ontbreekt onder één van de kozijnen, waar zelfs onkruid in was gaan groeien. Dit gat wil ik aansmeren met snelcement omdat dit stuk bovengronds komt en ik zo'n gat niet mooi vind. Daarna wil ik het cement en het granito (?) wat op de rest van de stenen onderdorpel zit glad en in één kleur krijgen.

Hoe kan ik dit het beste doen en welke soort verf moet ik hiervoor hebben? Het is een behoorlijk vochtige omgeving, qua stenen die vocht opzuigen - direkt onder de onderdorpel zitten de grijze stenen van de fundering - en qua regen die erop staat. Moet ik dat granito o.i.d. verwijderen? En dan een laag van het een of het ander over het geheel smeren voordat ik het ga verven?

Dank!

 

System7

  • #2
Het gat is inmiddels gedicht en van buren heb ik begrepen dat betonverf goed bruikbaar is. Mij lijkt het dan wel zaak om meerdere lagen aan te brengen om het reliëf in de granito te vullen, of kan ik dat beter egaliseren met iets anders?



 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu