Bouwtekening vaatwasser Siemens SL65560eu07 gezocht

Cok

 • #1
Het deurrubber van de vaatwasser lekt, volgens onderdelen sites is er een
-deurrubber onder en een -deurrubber U profiel te bestellen. Aan de hand van een tekening zou ik kunnen bepalen welk onderdeel ik nodig heb, ook handig om het deurrubber te kunnen plaatsen. Waar vind ik een tekening van mijn vaatwasser?
overigens werkt de tijdelijke oplossing, een fietsband, ook heel aardig, zo aardig dat ik me af vraag of ik er wel aan moet beginnen dus daarom de vraag: is het een lastige klus?
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Cok

  • #2
  Ik had hem er al bij en inderdaad het moet dat "deurrubber onder" zijn. Ik kan op deze tek niet goed zien hoe ik alles uit elkaar (en nog erger) weer in elkaar moet zetten...Is er een betere variant?
  Tevens is het slangentje rechts onder in de deur (uit elkaar halen is al gelukt) kapot en ik vind het onderdeel niet terug op de tekening.
  (zwart geribbeld slangentje dia 10 mm, verbinding tussen zeepbakje in deur naar afvoer? zit vast aan onderdeel 350291 in de tek.)
   

  Cok

  • #3
  Deze site werkt echt goed! Ik denk zelf dat ik het onderdeel (slangentje) al gevonden heb op de tek: 265832 "ontluchtingsslangentje". Nu nog een goede tek om alles verantwoord verder uit elkaar en vooral in elkaar te zetten.
   

  Co de Witgoedman

  • #4
  Betere tekeningen zijn er voor de consument niet beschikbaar.
  Maak foto's hoe u eea uit elkaar haalt, monteert weer beter terug zo.
   

  Cok

  • #5
  Dank,
  Jammer dat er geen betere zijn, heb ik in ieder geval de foto's nog.....
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu