Bouwtekening ligboxenstal en werktuigenberging

Strobalen

  • #1
Hallo iedereen,

Ik wil voor mijn zoontje, die helemaal gek is van trekkers en de boerderij een mooie ligboxenstal en werktuigeberging gaan maken voor zijn verjaardag.

Hij heeft allemaal van die leuke trekkers en werktuigen schaal 1:32 dus het zou voor mij wel heel erg makkelijk zijn om wat maten te hebben van de stal en berging.

Het mooiste zou een hele bouwtekening zijn maar dat zal wel moeilijk worden. Als ik in ieder geval wat maten heb waarmee ik een mooi gebouw op schaal mee kan maken zou het al super zijn.

Alvast bedankt voor de reacties.
 

Tiho

  • #2
Kun je hier niets tussen vinden misschien.

Ik meen me te herrineren dat een ligplaats voor een koe iets van 1,1 mtr. is
 

Strobalen

  • #3
Op zich wel aardig maar op deze manier heb ik nog niet veel maten. Ik hen via via wel een andere site gevonden maar een echte bouwtekening is welkom.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #4
Bel wat architecten en leg uw vraag voor aan hen, lijkt me sterk dat u niet een kopie van een tekening kunt krijgen, anders wel bij een boer die recent een nieuwe stal heeft gebouwd.
 

Strobalen

  • #5
Ik zat nog even te denken maar ik kan ook gewoon naar de gemeente. Dit soort dingen is openbaar bij de gemeente dus kan ik daar gewoon een paar kopieen ophalen.
 
A

Anonymous

Gast
  • #6
Stallen worden in vele maten gemaakt. Dus kijk wat je in huis kwijt kan.
Ooit ook eens iets dergelijks gemaakt. Toen een losse dakconstructie gemaakt zodat het dak er geheel eraf kan. Dit is zeer gemakkelijk met de stal "uitmesten" en snel opruimen.
succes
 

Strobalen

  • #7
Klopt inderdaad dat ze in veel verschillende maten worden gemaakt. Ik vind het echter wel belangrijk dat bepaalde dingen wel de juiste maat hebben zoals de boxen voor de koeien, melkstal etc.

Maar ik ben alweer een stap verder gekomen met de hierboven genoemde website.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu