Bosch WFK2831

Miriam63

  • #1
Na het springen van een waterleiding kreeg de wasmachine de volle laag. Stoppen sloegen uit. Na 'drogen' wasmachine blijkt hij niks meer te doen. Weet iemand of/waar ergens een zekering zit die ik kan vervangen?
 

Sleutelmeneer

Specialist Witgoed
  • #2
Hij is alleen afgezekerd op de printplaat. Maar niet een gewone glaszekering die jij bedoeld.

Voeding loopt over aan uit schakelaar even meten of die werkt en anders print ff demonteren en controleren op brandsporen e.d
 

Lampje45

  • #3
Miriam,

Als er een spuiter is geweest zal je alle electrotechnische onderdelen, zo snel als mogelijk, moeten demonteren en zo veel mogelijk van water ontdoen en in een oven moeten leggen, die je op een graad of 50 zet en moet alles eerst gedroogd worden, ook de pluggen zal je voorzichtig met de haarfohn moeten drogen en beslist de spanning van de machine afschakelen.
Want elke verborgen vochtplek geeft een brandspoor dat nooit meer weggaat. Ook een elektrische ventilatorkachel is daar handig bij.

Maar ik zou even contact op met de inboedelverzekering, het zou zo kunnen dat je dit vergoed krijgt. En kun je jezelf een hoop moeite besparen.

Want dit is een klusje wat je niet even in een uurtje doet en de kans is groot, dat je het helemaal niet meer goed krijgt.
 

Miriam63

  • #4
Dank jullie wel
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu