Bosch vaatwasser (SGU45N05) blijft pompen

Stolsel

 • #1
Onze Bosch vaatwasser (SGU45N05) blijft pompen. Resetten al meerdere malen geprobeerd, maar geen resultaat. Wel licht na enige tijd het kraantje op. Volgens de handleiding een teken dat de vaatwasser geen water krijgt, maar volgens mij ook omdat hij het niet weggepompt (denkt) te krijgen.

Ik heb hem al eens gevuld met water (handmatig) en daarna ingeschakeld. De pomp deed het prima, maar hield niet meer op. Ook niet lang nadat het water al was weggepompt.

Nadat ik hem heb geïnstalleerd na de verhuizing bleek dat er nog een afsluitertje op de zwanenhals zat die ik had vergeten te verwijderen. Het eerste programma zag er dus hoopvol uit, maar al rap bleek dat hij zichzelf uitschakelde omdat het water niet weg wilde. Dat allemaal hersteld, maar nu blijft hij dus pompen.

Iemand enig idee? Volgens mij mag niet niet moeilijk zijn en vind ik het dus nog even zonde om een monteur te laten komen.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Johnie

  • #2
  Kantel hem een keer voor over kan het water van de bodumplaat af dan zal hij het wel weer doen
   

  Stolsel

  • #3
  Briljant! Werkt! Er lag inderdaad water op de bodemplaat.
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu